Galatasaray'da ilk ayrılık: Feghouli açıkladı

Galatasaray'da ilk ayrılık: Feghouli açıkladı
Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Faslı yıldız oyuncu Sofiane Feghouli, sosyal medyada hesabından takıma veda etti.

Süper Lig ekibi Galatasaray'da sene sonu sözleşmesi sona eren Sofiane Feghouli, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak takım arkadaşlarına ve taraftara teşekkür etti ve takıma veda etti.

Adana Demirspor maçının son dakikalarında oyuna giren Faslı oyuncu sosyal medya hesabından takıma veda etti. Feghouli, ''Göstermiş olduğunuz misafirperverlik, saygı ve kendimi İstanbul’da, Galatasaray'da evimdeymiş gibi hissettiren Türk halkına, bana gösterdikleri sevgi ve aşk adına taraftarlarımıza ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Burada olmak benim için büyük bir onurdu.'' ifadelerini paylaştı.

33 GOL, 31 ASİST

Galatasaray forması altında 161 karşılaşmada görev alan Feghouli, 33 gol ve 31 asist katkısı verdi. Faslı yıldız. 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşarken 1 Türkiye kupası ve 1 Süper Kupa kazanma başarısı gösterdi. Bu sezon 21 maçta forma giyen Feghouli, 2 gol ve 4 asist katkısı sağladı. Faslı oyuncu 2017 yılında West Ham'dan Galatasaray'a 4.25 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Sözleşmesi sona eren Feghouli, bonservisini alarak takımdan ayrıldı.

Spor