Galatasaray'da Ndombele Okan Burak'la tartıştı: Otele hamburger siparişi vermiş

Galatasaray'da Ndombele Okan Burak'la tartıştı: Otele hamburger siparişi vermiş
Sezon başında birçok yıldız ismi kadroya katan Galatasaray'da yeni transferler arasında yer alan Tanguy Ndombele, aradan iki ay geçmesine rağmen henüz hazır hale gelemedi. Yıldız oyuncunun Teknik Direktör Okan Buruk ile ilginç bir nedenden tartıştığı da ortaya çıktı.

Galatasaray'da transfer döneminin son günlerinde Tottenham'dan kadroya katılan Tanguy Ndombele ile ilgili tartışmalar sürüyor. İlk geldiği günden bu yana fiziki görüntüsüyle eleştirilen oyuncu, kulübeye hapsolurken oyuna girdiği karşılaşmalarda da varlık gösteremedi. Performansıyla eleştiri oklarının hedefi olan Ndombele, özellikle son Bayern Münih maçındaki tavırlarıyla iyice gözden düştü.

Yol ayrımına gidiliyor

Geçtiğimiz hafta Rizespor deplasmanında sakatlığına rağmen Mauro Icardi kadroda yer alırken Bayern Münih maçında oyuna girdikten sonra etkisiz bir performans gösteren Ndombele kadroya dahil edilmedi. Galatasaray, fazla kilolarından kurtulamadığı ve şans bulduğu maçları iyi değerlendiremediği için Tanguy Ndombele ile yolları ayırma kararı aldı.

Opsiyon zorunlu değil

Sözleşmesinde 15 milyon euroluk satın alma maddesi bulunan Fransız orta sahada bu durum zorunlu değil. Bu sebeple karşılıklı bir formülün bulunması durumunda devre arasında oyuncuyla yol ayrımına gidilebilir.

Bayern Münih maçı görüntüleri sosyal medyaya düştü

Bayern Münih maçında çok iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen sahadan yenilgiyle ayrılan Galatasaray'da son bölümde oyuna giren isimlerden biri de Tanguy Ndombélé idi. Sahada donuk bir görüntü ortaya koyan Fransız, maçı izlemeyen gelen taraftarların da dikkatini çekmiş olacak ki, farklı açılardan birçok görüntü servis edilerek oyuncunun sahadaki etkisiz performansı gözler önüne serildi. (Kısa Dalga)

Spor