Galatasaray'ın yeni hocası Marco Rose olacak iddiası

Galatasaray'ın yeni hocası Marco Rose olacak iddiası
Eski Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Marco Rose ile görüşmeler yapıldığını söyledi.

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merakla bekleniyor.

Eski Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Radyospor'da açıklamalar yaptı.

FLORYA PROJESİ: 'GS 7-8 MİLYAR TL KAZANIR'

Yenilik isteyen insanların başkanlık seçiminde Florya projesini vaat eden Dursun Özbek'i tercih ettiğini söyleyen Nazifoğlu, 2Florya'nın gayri menkul ile büyütülerek satılması şeklinde bir proje...Galatasaray kümülatif olarak, bugünkü durumda 7-8 milyar TL kazanır. Borçlar kapatılır. Bence gerçekleşecek bir proje..." dedi.

'SONRAKİ BAŞKAN ERDEN TİMUR OLABİLİR'

Eski Sporcular Derneği'nin, kendisinin telkiniyle blok olarak Dursun Özbek'e oy verdiği iddiası için Nazifoğlu, "Bizim böyle blok oyumuz yok. Ben şuraya oy verin dediğimde peşimden gelecek 500 oy yok. Onlara büyük bir haksızlık yapılıyor böyle söylenerek. Fakat Dursun Özbek ile derneğimiz arasında böyle bir görüşme geçti. Bu eski sporcular tarafından kabul gördü ve üyelerimizin yüzde 90'ı Özbek'e oy verdi. Ama vermeyenler de var. Erden Timur, Florya projesini yapacak 3-5 kişiden birisi. Bu projeyi hedefler doğrultusunda yaparsa, gelecekte Galatasaray'ın başkanı olur" diye konuştu.

'ROSE'UN ÇOK FAYDA SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUM'

Fatih Terim bundan sonra Galatasaray'da teknik direktör olarak yer almaz şeklinde bir beyanatı olmadığını ifade eden Nazifoğlu, "Bu dönem olmayacağını biliyorum. Bence Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Marco Rose olacak. Tahminim bu. Yoğun bir görüşme içerisinde olduklarını biliyorum. Okan Buruk'un şansının çok olduğunu düşünmüyorum. Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek, Florya'da olacak. Kendisinin de yabancı bir teknik direktörü seçeceğini düşünüyorum. Marco Rose'un Galatasaray'a çok faydalı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

ROSE'UN KARİYERİ

45 yaşındaki Rose son olarak Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da görev yapmıştı. Kariyerinin en önemli başarılarını Avusturya ekibi Red Bull Salzburg'ta yaşayan Alman teknik adam, iki lig ve bir kupa şampiyonluğu kazandı. Borussia Mönchengladbach'ta da görev yapan Rose, geride kalan sezonda Borussia Dortmund ile Bundesliga'yı 2. sırada bitirdi.

Spor