Game of Thrones yapımcılarından heyecan uyandıran yeni dizi: 3 Body Problem

Game of Thrones yapımcılarından heyecan uyandıran yeni dizi: 3 Body Problem
Netflix, bir süre önce düzenlediği Tudum etkinliğinde gelecek projelerini duyurdu. Etkinlikte Game of Thrones yapımcılarının arkasında bulunduğu 3 Body Problem (Üç Cisim Problemi) duyuruldu.

Netflix, bir süre önce geleneksel Tudum etkinliğini düzenleyerek yeni projelerinin duyurusunu gerçekleştirdi. Etkinlikte en çok beklenen 3 Body Problem (Üç Cisim Problemi) dizisinden de ilk fragman yayınlandı. Bu dizi, hem çok sevilen bir seriye dayanıyor hem de arkasında Game of Thrones yaratıcıları bulunuyor. Dolayısıyla diziden beklentiler şimdiden hayli yüksek bir seviyede.

3 Body Problem fragmanı yayınlandı

3 Body Problem, Cixin Liu’nun genelde The Three-Body Problem olarak bilinen ödüllü bilim kurgu serisinin bir uyarlaması olacak.

Tanıtım fragmanı, kitap üçlemesine dayanan bilimkurgu destanına kısa ama yine de inanılmaz derecede etkileyici bir bakış sunuyor. Yayınlanan fragmanda 3 Body Problem vizyon tarihi de Ocak 2024 olarak açıklandı.

Uyarlama ilk olarak 2020 yılında duyurulmuş ve Game of Thrones dizisinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss projeye liderlik etmişti. (Bu arada Glass Onion ve Last Jedi yönetmeni Rian Johnson da yapımcı ekip arasında yer alıyor). Liu'nun çalışmalarıyla yeni tanışanlar için serinin adı Remembrance of Earth's Past, The Three-Body Problem ise ilk kitap.

Kültür Sanat