Gaye Usluer CHP’ye geri döndü: Ortak hedefimiz Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak

Gaye Usluer CHP’ye geri döndü: Ortak hedefimiz Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak
Geçen yıl CHP'den istifa ederek Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan Prof. Dr. Gaye Usluer daha sonra Memleket Partisi'nden de istifa etmişti. Usluer, CHP'ye geri döndü.

Memleket Partisi kurucuları arasında yer alırken geçtiğimiz yıl partiden istifa eden eski CHP milletvekili Gaye Usluer yeniden CHP'ye döndü. Sözcü'den Kemal Atlan'ın haberine göre 2010 yılında siyasete atılan, 2015 seçimlerinde Eskişehir'den CHP milletvekili seçilerek, 25-26. Dönem Eskişehir Milletvekilliği yapan, parti meclisi üyesi Gaye Usluer, 2012 yılından 2021 yılına kadar CHP PM üyesi görevini yürüttü.

Prof. Dr. Gaye Usluer, geçen yıl Mayıs ayında CHP'den istifa ettikten sonra Muharrem İnce tarafından kurulan Memleket Partisi'ne geçmişti.

Prof. Dr. Usluer, Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü görevlerini üstlenmişti. Usluer, geçtiğimiz yıl Haziran ayında da Memleket Partisi'nden istifa ettiğini açıklamıştı.

Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü ve CHP’ye döndü. Usluer, “Bu sürece olumlu katkı sunmak istiyorum. Bu iktidarı göndermek hepimizin sorumluluğu. Ortak hedefimiz belli. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak ve düzeni değiştirmek. Birlikte başaracağız” dedi.

Politika