Gazeteci Murat Ağırel: Tüm biletler satılmış, stat boş; spor kulüpleri kara para aklama aracı mı?

Gazeteci Murat Ağırel: Tüm biletler satılmış, stat boş; spor kulüpleri kara para aklama aracı mı?
Tuzlaspor’un bilet fiyatlarına dikkat çeken Murat Ağırel, “Daha önce Eyüpspor maçında bileti 50.000 TL'ye satmışlar. Sonra 17.000 TL'ye satmışlar. Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın böyle satılan bileti yok!" dedi.

Gazeteci Murat Ağırel, Tuzlaspor'un maçında satılan fahiş bilet fiyatlarına dikkat çekerken, öte yandan tüm biletler satılmasına rağmen stadın boş olduğunu söyledi. Ağırel, "Spor kulüpleri kara para aklama aracı mı?" diye sordu.

Halk Tv canlı yayınına katılan Ağırel, Tuzlaspor’un 536 tane passoligli taraftarı olduğunu belirterek, maçta yüksek fiyata satılan biletlerde bir tuhaflık olduğunu söyledi.

Ağırel şöyle konuştu:

"Biz Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın, Adanademirspor'un biletini almak için girdiğimizde biletler ne kadardır? 1000, 2.000, 3.000 TL. Tuzlaspor'un ne kadar? 4.000, 5.000 TL biletler. Mesela bir tribün satılmış tamamı, herkes almış bitmiş. Diğer tarafa baktım, orada da çok az kalmış, sonra da bitmiş. O kadar sadık bir taraftarı var ki buna göre stadın full olması gerekiyor ve maçı herkesin izlemesi gerekiyor. Ama stada bakıyoruz, 3 kişi var.

Bu kadar bilet satılmış. Çektim ekran görüntüsünü, stada bak. Daha önce Eyüpspor maçında bileti 50.000 TL'ye satmışlar. Sonra 17.000 TL'ye satmışlar. Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın böyle satılan bileti yok!" (Kısa Dalga)

Spor