Gazetecilerden kendilerini hedef gösteren Bahçeli'ye yanıt

Gazetecilerden kendilerini hedef gösteren Bahçeli'ye yanıt
MHP Lideri Bahçeli tarafından hedef gösterilen gazetecilerden yanıt gecikmedi

MHP Lideri Devlet Bahçeli twitter hesabından " Erken seçim siparişini Okyanus ötesinden mi berisinden mi aldıkları muamma olsa da, kukla gibi oynatılıyorlar. Mesela, Necdet Saraç, Şaban Sevinç, Ali Haydar Fırat, Hakan Bayrakçı, Orhan Bursalı ve Sevilay Yılman’a varıncaya kadar farklı televizyon ekranlarda CHP’nin hem sözcülüğünü hem seçim kulisi yapan ücretli tetikçilere üzülüyorum, durmadan yırtınıp kendilerini paralıyorlar" demişti.

Hedefteki gazetecilerden de yanıt gecikmedi:

Gazeteci Ali Haydar Fırat Bahçeli'ye "İlk ve son sözümdür" diyerek  Atatürk ve Uğur Mumcu fotoğraflarıyla cevap verdi.

Bayrakçı: "Gurur duyarım"

Hakan Bayrakçı ise twitter hesabından " Sayın Bahçeli, Adımı birlikte andığınız arkadaşlarımla gurur duyarım. İnançları doğrultusunda konuşurlar. Biliniz ki ne tv kanallarından, ne de CHP’den hiçbirimiz maaş almayız, menfaat sağlamayız. Ve hatta yeri geldiğinde de muhalif partileri eleştiririz. Selam ve saygılarımla." açıklamasında bulundu.

"Yılman: Siz isimleri karıştırdınız"

Gazeteci Sevilay Yılman da twitterdan Bahçeli'ye şunları söyledi: "Sayın @dbdevletbahceli

Şahsımı hedef gösterdiğiniz bu tweet dolayısıyla telefonum susmuyor. Ailem başta olmak üzere eş dost arayıp;“Dikkat et çünkü artık her an başına 1şey gelebilir” diyor. 1 tweetiniz yüzünden insanları böyle korku sarması gerçekten anlaşılır gibi değil.

Bir de çok tuhaf ama ne ekranda ne de yazımda “erken seçim olacak” gibi 1 ifadem asla olmadı. Tersini savundum hep! Çünkü yeni sistemde bunun kararının da Cumhurbaşkanı kararnamesi veya meclisin 4/3 çoğunluğu ile mümkün olduğunu iyi bilen 1gazeteciyim!

Ayrıca beni takip edenler kabul edeceklerdir:İktidara da muhalefete de gerektiğinde eleştirel yaklaşımı olan; iktidara ya da muhalefete kategorik yandaş ya da kategorik karşıt bir gazeteci değilim.Ya birileri yanlış bilgi vermiş benimle ilgili ya da siz isimleri karıştırdınız!"

 

Gündem