Gelecek Partili Selçuk Özdağ: "AK Parti'de ciddi kopuşlar olacak"

Gelecek Partili Selçuk Özdağ: "AK Parti'de ciddi kopuşlar olacak"
AKP'den 3 dönem milletvekili seçilen, genel başkan yardımcılığı da yapan Gelecek Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ katıldığı bir canlı yayında gündemi değerlendirdi. Özdağ, "AK Parti'de ocak ayından itibaren çözülmeler artacak" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Konya'nın yerel bir televizyon kanalında katıldığı programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKP'de Ocak ayından itibaren kopuşlar yaşanacağını ve erken seçimin Kasım ayında olacağını ileri süren Özdağ şunları söyledi:

"AK Parti'de ciddi kopuşlar olacak. Zaten seçmen tarafında kopuşlar başlamıştır. . Bazıları kerhen duruyorlar orada. Zaten iktidar partisi bugün millet iradesiyle değil devlet gücüyle ayakta duruyor. AK Parti'nin oy yüzdesi daha çok düşecektir, sesler çok ciddi artmaya başlamıştır. Son dönemlerde zaten çok konuşmayacak milletvekillerini seçmeye çalışmışlardır. İktidar partilerinde konuşmayanlar makbuldür.

Gördüğüm kadarıyla çözülmeler ocak ayından itibaren artar. Kasım ayı öncesinde erken seçim yapılacaktır. Aksi takdirde Cumhurbaşkanı yüksek seçim kuruluna güvenmemektedir. 3.dönem aday olmama ihtimali vardır. İcraatlarla değil, siyasi mühendisliklerle ayakta kalmaya çalışmaktadırlar ve kalamayacaklar. Çünkü millet artık bunlara ‘gidin gari' diyorlar.  AK Parti bir an önce erken seçime gitmelidir. Çare erken seçimdir. AK Parti ile ittifak yapmak gündemimizde yoktur."

Gündem