Genç bir taraftardan Kayserispor'a tepki: Kayserispor halkındır! Güce tapan ihaleci yönetim istifa

Genç bir taraftardan Kayserispor'a tepki: Kayserispor halkındır! Güce tapan ihaleci yönetim istifa
Kayserispor'dan tribünlerde yaşanan tezahürat olaylarıyla ilgili bir açıklama yapıldı. Genç bir Kayserispor taraftarı da bu duruma tepki gösterdi.

Kayserispor'un resmi Twitter adresinden bir açıklama yayınlandı.

Futbol karşılaşmalarında yaşanan tezahüratlarla ilgili yapılan bilgilendirmede "Kayserispor'un ve Kayserispor camiasının devletin ve milletin sonuna kadar yanında olduğunu şu felaket günlerinde milli acımızı yürekten paylaştığını, tribünlere hakim olmaya çalışan kirli siyaset ve zillete de karşı olduğunu ve bunu da kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı.

Kulüp daha sonra “kirli siyaset ve zillete de karşı olduğunu ve bunu da kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerinin yer aldığı bu açıklamayı silerek, “kirli siyaset ve zilletin farkında olduğunu ve bunu kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadeleriyle yeniden paylaştı.

Kayserispor'a tepki

Kayserispor taraftarı bir genç, tesisler önünde iktidara destek açıklaması yapan kulübe pankart açtı. Pankartta, “Kayserispor halkındır! Güce tapan ihaleci yönetim istifa” ifadeleri yer aldı.

tepki.webp

Spor