Gençler CHP liderini bu pankartla karşıladı... Ronaldo, Messi ve Kılıçdaroğlu

Gençler CHP liderini  bu pankartla karşıladı... Ronaldo, Messi ve Kılıçdaroğlu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da gençlerle bir araya geldi. Kemal Kılıçdaroğlu sahneye çıktığı sırada, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi satranç oynarken çekilen fotoğrafa Kılıçdaroğlu da eklenerek üzerine "The Goats", yani "Keçiler" yazılan pankart açıldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret için gittiği Antalya'da gençlerle buluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan gençlik buluşmasında gençlerin sorunlarını dinleyen ve sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, partisinin gençliğin sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini anlattı.

Gençlik buluşmasında Kılıçdaroğlu'na, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik eşlik etti. Antalyaspor taraftarı bir genç, Kılıçdaroğlu'na, arkasında kentin plaka numarası olan “07” olan ve "K. Kılıçdaroğlu" yazılı Antalyaspor forması hediye etti.

Kemal Kılıçdaroğlu sahneye çıktığı sırada, salonun arka bölümünde, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası sırasında ünlenen, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi satranç oynarken çekilen fotoğrafa Kılıçdaroğlu da eklenerek üzerine "The Goats", yani "Keçiler" yazılan bir pankart açıldı. (Sporda kullanılan G.O.A. T.'ın kısaltmasının açılımı ''Greatest of all time'' demektir. Yani, ''Tüm zamanların en iyisi'' anlamına geliyor)

Pankart açılırken salonun ışıkları söndürüldü ve sadece pankart aydınlatıldı.

(ANKA)

Gündem