Gerçek Squid Game yarışması: İnsanlar donma tehlikesi geçirdi

Gerçek Squid Game yarışması: İnsanlar donma tehlikesi geçirdi
2021 yılında Netflix'in popüler Kore dizisi Squid Game'in gerçek hayata uyarlandığı oyun başladı. Yüzlerce insanın büyük ödülü kazanmak için katıldığı zorlu oyunu anlatan katılımcılar, “ortam savaş alanı gibi” dedi.

2021 yılında Netflix'in popüler dizisi olan Squid Game'in gerçek hayata uyarlandığı oyunda, katılımcılar donma tehlikesi geçirdi, oyunu "savaş alanı gibiydi" sözleriyle anlattı.

Londra'da bir otelde konaklayan 456 kişi 3,7 milyon sterlinlik ödülü kazanmak için bir araya geldi. Rekor ödül için yarışan oyuncular, eksi 3 derece sıcaklıkta saatler geçirdi, bir oyunu kazanmak için hareketsizce beklediler.

HaberTürk Gazetesi’nin The Sun'dan aktardığına göre, oyuncular, "Ortam savaş alanı gibiydi. İnsanlar gözyaşları içinde ayrıldı" dedi. Soğuktan hipotermi geçiren oyuncular olduğu belirtilirken, "Birinin 'doktor' diye bağırdığını duyabiliyordunuz ve ekip koşarak ilerliyordu. Çekimler arasında 30 dakika orada durduk. Bazıları sonunda sürünüyordu. En az biri sedyeyle taşındı" ifadelerini kullandı.

Vurulmuş gibi görünmek için kan yelekleri giydiler

Başka bir yarışmacı, "Oraya vardığımızda hava buz gibiydi. Herkes titriyordu. Isıtıcı olduğunu sanmıyorum. Bebek şarkı söylemeye başladığında ilerleyebileceğimizi söylediler. Şarkı söylemeyi bıraktığında, hareket edersek eleniyorduk. Bize iki termal içlik, iki çorap, bir gömlek ve yeşil eşofman verdiler. Kıyafetlerimizin altında, hareket ederken yakalanırsak vurulmuş gibi görünmek için otomatik olarak patlayan kan yelekleri vardı" dedi.

Gizlice çekiliyor

Oyunun, İngiltere'nin Bedford yakınlarındaki bir stüdyoda gizlice çekildiği belirtildi. Diğer yandan oyuna, ABD ve Avustralya gibi ülkelerden katılanlar da var.

İlk turda yüzlerce kişi elendi. Hayatta kalanlar, dizideki gibi stüdyodaki ranzalarda kaldılar.

Çekimlerin önümüzdeki aya kadar devam edeceği tahmin ediliyor. (Kısa Dalga)

Yaşam