Gökbakar'dan Güldür Güldür sorusu: Sağlık Bakanı skeci yapılınca sorun olmuyordu da şimdi niye oldu?

Gökbakar'dan Güldür Güldür sorusu: Sağlık Bakanı skeci yapılınca sorun olmuyordu da şimdi niye oldu?
Güldür Güldür'in Bakan Nebati skecinin yayınlanmamasına tepki gösteren Şahan Gökbakar, "Ayrıca Sağlık Bakanı skeci yapıldığı zaman bir sorun olmuyordu da, şimdi niye oldu?" diye sordu.

Oyuncu Şahan Gökbakar, Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür programının Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yle ilgili skecinin sansüre uğramasına tepki gösterdi. Gökbakar, programda daha önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın skecinin yayınlandığını hatırlattı.

Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Gökbakar şunları yazdı:

"Eeee? Peki skeci yayınlanmayan oyuncuların ve yapımcının bu duruma karşı bir çift sözü, bir duruşu bir tepkisi olacak mı? Ya da devam mı aynen? Ayrıca Sağlik Bakanı skeci yapıldığı zaman bir sorun olmuyordu da, şimdi niye oldu? Onu da anlamadım... Başarılı bir program, yetenekli müthiş oyuncular, büyük bir yapımcı... mecra veya kanal sıkıntısı çekmez bence...

Programın sosyal medyada paylaşılan tanıtım videosunda Aziz Aslan’ın canlandırdığı Nebati, kendisine sorulan sorulara “Bankacılık sektörü ilgi alanım, iki tane kredi kartım var benim ya!”, “Türk Lirası daha fazla değer kaybedemez, dibini gördü. Durdu burada” diye cevaplar veriyordu.

BAKAN KOCA PAYLAŞMIŞTI

Güldür Güldür Show geçen ay, Sağlık Bakanı Koca taklidinin yer aldığı Covid-19 skeci yayınlamıştı. Bakan Koca da Twitter hesabından, "Kabuğumuza çekildiğimiz günlerden güldür güldür akan günlere!" diyerek skeci paylaşmıştı. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat