Gökbakar'dan İmamoğlu'na: Böylesi ancak komedi filmlerinde olur

Gökbakar'dan İmamoğlu'na: Böylesi ancak komedi filmlerinde olur
Tatillerinin zamanlaması daha önce de tartışma konusu olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun son sel felaketinde de tatilde olması Şahan Gökbakar'ın tepkisini çekti.

Oyuncu Şahan Gökbakar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kentte önceki gün etkili olan ve Esenyurt ilçesinde sel ve taşkınlara neden olan sağanak yağış sırasında şehir dışında olmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Gökbakar yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'da yağmur felaketi yaşanırken, arkadaşıma "İmamoğlu yine tatildeymiş mesela" deyip kahkaha attım. O da 'Evet abi, tatilde' dedi. 'Yok artık' dedim. "Gerçekten abi" dedi. "Lan saçmalama vallaha mı?" dedim."Vallaha" dedi. Komedi filminde olur bu... Sinir bozucu yaa!" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun şehir dışında olması sosyal medyada da tartışma konusu olurken İmamoğlu ise yaptığı açıklamada, "Bayram günü ikindi saatlerinde ailemle il dışındaydım. Sabaha karşı 03.30’dan itibaren yağışı takip ettim, ekipleri yönettim. 3 binden fazla emekçi ve yöneticilerimle koordine olduk. İstanbul sıradışı bir yağışı az sorunla atlatmıştır. Tüm hemşehrilerime huzurlu bayramlar dilerim" demişti.

Ekrem İmamoğlu'nun daha önce çıktığı tatiller de zamanlamaları nedeniyle tepkiye neden olmuştu.

2019’da İstanbul’da kuvvetli yağış nedeniyle su baskınları yaşandığında İmamoğlu Bodrum’daki tatilini yarıda kesip İstanbul’a gitmiş, ancak kısa bir süre sonra yeniden Bodrum’a döndüğü için tepki almıştı. Bu sene başında İstanbul’da yaşanan yoğun kar yağışı sırasında İmamoğlu'nun İngiliz Büyükelçisi ile yemek yediği ortaya çıkması da eleştirilere neden olmuştu. (Kısa Dalga)

Gündem