Gökçe Gökçen: Genel Başkanımızı tehdit etmek kimsenin haddi değildir

Gökçe Gökçen: Genel Başkanımızı tehdit etmek kimsenin haddi değildir
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i tehdit eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, "Genel Başkanımızı tehdit etmek kimsenin haddi değildir. Unutmayın, bu ülkenin namuslu insanları bir adım geri atmayacak" tepkisini gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik "Aklını başına almazsa sokakta bile yürüyemeyecektir" tehdidine CHP'den yanıt geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,

"Genel Başkanımızı tehdit etmek kimsenin haddi değildir. Özgür Özel terörden beslenenlerin arkasında hizalanmayı reddetmiş, bütün suçlarında sözde milliyetçiliğe sığınanları meşrulaştırmamıştır. Unutmayın, bu ülkenin namuslu insanları bir adım geri atmayacak" dedi.

'Herkes haddini bilsin'

Konuya dair CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de sosyal medya platformu X üzerinden açıklama yaptı. Çelik şunları söyledi:

"İktidarın yedek lastiği olana kadar milliyetçilik yapanlardan alacak aklımız yok. Herkes haddini bilsin! Biz demokratik bir Türkiye için her zaman sokakta halkımızın yanındayız. Biz, camına ay yıldızlı bayrak asılan o yoksul evlerin evladıyız. Cumhuriyeti kuran, devlet kuran partimiz halkımıza kapı kapı, sokak sokak gerçeği anlatmaya devam edecek. Herkes kimin kim olduğunu biliyor! #ÖzgürÖzelSesimizdir Sesine ses olacağız."

Bahçeli ne demişti?

Devlet Bahçeli, bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i tehdit etmişti.

Bahçeli, açıklamasında, "Özgür Özel zıvanadan çıkmış bindiği dalı kesmeye başlamıştır. Bölücülük narkozuyla uyuşturulduğu ortadadır. Ortak bildiriye imza atmayan bugünkü CHP bir güvenlik tehdididir. CHP bu metnin neresini beğenmedi? Memleketi Manisa'da protesto edilen bu şahıs eğer aklını başını almazsa sokakta bile yürüyemeyecektir. CHP işgal edilmiş Türkiye düşmanlarının eline geçmiştir" demişti. (Kısa Dalga)

Gündem