Gökçek'ten jelibon açıklaması: Demek ki trollenebiliyorum

Gökçek'ten jelibon açıklaması: Demek ki trollenebiliyorum
Twitter'daki esprili mesajı gerçek sanıp petrolden sonra jelibon rezervi bulunduğunu söyleyen Melih Gökçek, yaptığı hatayı anlayınca açıklama yaptı: "Demek ki trollenebiliyorum, demek ki bundan sonra daha dikkatli olmam lazım."

Sözcü yazarı Murat Muratoğlu 28 Haziran 2022 günü yeni petrol rezervi keşfi açıklamalarına göndermede bulunarak Twitter'da “Adana’da bulunan petrolden sonra, Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı…” diye espri yaptı.

Espriyi gerçek sanan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ankara Masası TV’de Fatih Atik’in sorularını yanıtlarken 6 milyar dolarlık 'jelibon rezervinin' keşfedildiğini anlattı.

Videosunun Twitter'da gündem olması sonrası açıklama yapan Gökçek, şu ifadeleri kullandı:

"Ankara masasında bir arkadaşımın gönderdiği bir haber üzerine, Eskişehir'de yer altında bulunan 'nadir toprak elementi' üzerine konuşurken, 'İçinde jelibon diye bir maddeymiş, ne olduğunu bilmiyorum' diye bir konuşma yaptım. Ne kadar solcu varsa aklınca alaya başlamış.

Açıkça ne olduğunu bilmiyorum dememe rağmen mal bulmuş mağribi gibi saldırmaya başlamışlar. Demek ki trollenebiliyorum, demek ki bundan sonra daha dikkatli olmam lazım."

Gündem