Gökhan Özoğuz'dan Muharrem İnce'ye: Bu halk asla size oy vermeyecek

Gökhan Özoğuz'dan Muharrem İnce'ye: Bu halk asla size oy vermeyecek
Müzisyen Gökhan Özoğuz cumhurbaşkanı adayı olacağını ilan eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye seslendi: "Size bu halk asla oy vermeyecek. Çünkü amacınız oy bölmek ama o da olmayacak. Son dönem sosyal medya çalışmalarınız var onlar da işe yaramayacak."

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imza toplayarak cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere gireceğini belirtti. İnce, "Seçim ikinci tura kesin kalacak. Diyelim ki Erdoğan’la ben kaldım. Kılıçdaroğlu’na verilen oylar bana gelir, ben kazanırım” dedi. Athena grubu solisti, ünlü müzisyen Gökhan Özoğuz İnce'yi sert sözlerle eleştirdi.

Twitter'dan İnce'nin açıklamalarını alıntılayan Özoğuz, "Sayın Muharrem İnce. Size bu halk asla oy vermeyecek" dedi: "Sayın Muharrem İnce. Size bu halk asla oy vermeyecek! Çünkü amacınız oy bölmek ama o da olmayacak. Son dönem sosyal medya çalışmalarınız var onlar da işe yaramayacak. Çünkü sahteler ve laflarla göz boyamaları kaldıracak yerimiz kalmadı. Artık yeni Türk siyaseti daha temiz olmalıdır!"

ekran-resmi-2023-03-17-16-37-55.png

Politika