Google'ın yeni özelliğiyle aranılan kelimeler daha hızlı bulunacak

Google'ın yeni özelliğiyle aranılan kelimeler daha hızlı bulunacak
Google, daha akıcı ve basitleştirilmiş arama deneyimi kullanıcılarına sunmak için tasarlanan yeni bir özelliği test ediyor. 'Simple Search' adını verdikleri özellik, temel sorulara yanıt arayanlar için faydalı olacak.

Google yeni özelliği sayesinde kullanıcıların doğru yanıtları bulmak için birkaç farklı web sitesine girmesinin önüne geçiyor.

Simple Search (Basit arama) özelliği, masaüstü ve mobil arama sonuçları sayfasının üst kısmında görüntülenen bir butona tıklayarak etkinleştiriliyor.

adsiz-2023-11-27t171011-933.png

Etkinleştirildikten sonra, arama sonuçlarında öncelikli olarak doğrudan yanıtlar ve ilgili seçeneklerin bir listesi gösteriliyor, sonrasında daha sade ve öz sonuca dönüştürülüyor.

Donanımhaber'in derlediği bilgilere göre; Basit Arama, arama sonuçlarında verimliliğe, doğruluğa ve alaka düzeyine değer veren kullanıcılar için mükemmel bir seçenek olacak.

Karmaşık arama sonuçlarına boğulmadan, ihtiyaç duydukları bilgiyi hızlı bir şekilde bulmak isteyenler için ideal.

Öte yandan, karmaşık konular, farklı bakış açıları veya yeni bilgileri keşfetme hakkında derinlemesine bilgi arayan kullanıcılar için en uygun seçenek olmayabilir.

Google'ın basit aramalarda sonuca ulaşmayı hızlandıracak yeni Simple Search özelliği, şu anda test aşamasında. (Kısa Dalga)

Teknoloji