"Görevi sona erdi' denilen Kılıçdaroğlu'nun Zafer Partili danışmanı hala çalışmaya devam ediyor" iddiası

"Görevi sona erdi' denilen Kılıçdaroğlu'nun Zafer Partili danışmanı hala çalışmaya devam ediyor" iddiası
CHP’de görevi sona erdiği açıklanan Zafer Partili Danışman Gökşen Anıl Ulukuş'un, Kılıçdaroğlu için çalışmaya devam ettiği iddia edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 31 Mayıs’ta danışman olarak atadığı Zafer Partisi’nin gençlik yapılanması Ayyıldız Hareketi’nin eski kurucu Genel Başkanı olan Gökşen Anıl Ulukuş’un 4 Haziran’da diğer danışmanlarla birlikte görevden alındığı açıklanmıştı.

'Resmi görevim yok'

Hala görevde olduğunu belirten Ulukuş ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için çalışmaya devam ettiği ve “Yabancı Asker Postalı İstemiyoruz” etkinliği ile CHP’nin tutuklanan gazeteciler Batuhan Çolak ile Süha Çardaklı’ya yönelik ziyaretini organize ettiğini söyledi ve “Resmi görevim yok. Gelişme oldukça Genel Başkanımızı bilgilendiriyorum” dedi.

Zaman zaman dosya hazırlayıp sunuyor

Genel Merkez’e sık sık gidip Kılıçdaroğlu ile görüşen Ulukuş’un zaman zaman dosya hazırlayarak sunduğu da belirtiliyor. İddialar ile ilgili T24’ten Eray Görgülü'nün sorusunu yanıtlayan Ulukuş, resmi bir danışmanlık görevinin bulunmadığını ancak Kılıçdaroğlu ile görüşerek bilgilendirmeye devam ettiğini söyledi.

100. Yıl resepsiyonuna da katıldı

Aykırı’nın Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak ile Muhbir’in yöneticisi Süha Çardaklı’nın sığınmacılarla ilgili haberleri nedeniyle tutuklanmasının ardından süreçle ilgili Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdiğini belirten Ulukuş, “Görüşmemizin ardından cezaevi ziyaretini organize ettim. CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir de, Çolak ve Çardaklı’yı ziyaret etti” dedi. Çolak ve Çardaklı ile ilgili süreci takip ettiklerini kaydeden Ulukuş, “Bir gelişme oldukça Genel Başkanımızı bilgilendiriyorum” dedi. Ulukuş, CHP’nin Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla düzenlediği resepsiyona da katıldı. (Kısa Dalga)

Gündem