Gülse Birsel’in gişe rekortmeni filmi 'Aile Arasında'nın ikincisi çekilecek

Gülse Birsel’in gişe rekortmeni filmi 'Aile Arasında'nın ikincisi çekilecek
Milyonlar tarafından izlenen ve gişe rekoru kıran Gülse Birsel’in filmi "Aile Arasında"nın devam filmi geliyor. Filmin 2024 yazında çekilmesi bekleniyor.

“Aile Arasında” filmi 1 Aralık 2017 tarihinde vizyona girmiş ve 33 hafta gösterimde kalmayı başararak hem sinema salonlarını canlandırmış, hem de 5 milyon 289 bin 51 seyirciyle Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmleri arasına adını yazdırmıştı.

Birsen Altundaş'ın internet sitesinde yayınladığı haberine göre, Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar ve Gülse Birsel’i buluşturan “Aile Arasında”nın devam filmi bu yaz, eski kadrosuyla çekilecek. Şimdiden merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda yine Ozan Açıktan oturacak. Gülse Birsel geçen günlerde “Komedi Festivali”nin kapanış etkinliği kapsamında düzenlenen “Mehmet Açar ile Aile Arasında Film Okuması”nda “Aile Arasında” filminin yönetmeni Ozan Açıktan’la seyirci karşısına çıkmış ve soruları yanıtlamıştı.

Filmin konusu

Fikret ile eşinin ayrılınca, Fikret, Solmaz ile tanışıyor. Solmaz'ın kızı Zeynep, ailesi hakkında yalan söylediği Adanalı erkek arkadaşı Emirhan ile evlenmek istiyor. Fikret'e Solmaz'ın emniyet müdürü kocası rolünü yapmasını teklif ediyor. Aile arasında yapılması düşünülen düğün, damadın ailesinin isteğiyle büyüdükçe büyünce işler iyice karışıyor. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat