Gülşen'den Aleyna Tilki'ye destek: Daha ne desin bu kız?

Gülşen'den Aleyna Tilki'ye destek: Daha ne desin bu kız?
Bir süre önce çıkardığı Lolipop şarkısının klibindeki dans ve kıyafetleri bahane edilerek eleştirilen Gülşen, meslektaşı Aleyna Tilki'ye destek verdi.

Aleyna Tilki, yaklaşık 2 senedir İngiltere ve Amerika arasında mekik dokuduğu dönemde üzerinde çalıştığı 'Take It Or Leave It' şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Tilki'nin yeni şarkısının klibi tartışma yarattı. Tilki'nin iç çamaşırıyla yatak odasında dans ettiği ve motorun üzerinde eteğini çıkardığı sahnelerin yer aldığı klip, sosyal medyanın gündemi haline geldi.

Sahne kıyafetleri ve dansları bahane gösterilerek sosyal medyada ve televizyon programlarında özellikle kimi meslektaşlarının eleştiri ve ithamlarına maruz kalan Gülşen, Aleyna Tilki'ye destek verdi. Gülşen, Tilki'nin klibinden bir kesiti sosyal medya hesabına taşıdı ve "Daha ne desin bu kız?" ifadelerini kullandı.

Anne Havva Öztel de paylaşımında "Birileri yapar diğerleri konuşur. Bu kalıba dikkat! İyiler yapar kötüler konuşur; bazı da kötüler yapar iyiler konuşur. Ama ayrıntı şu her zaman yapan konuşulur. Yani yapan aktif konuşan pasiftir. Sen işini yap kızım onlar konuşsun" dedi.

Gündem