Gülşen'in ilk konseri 16 Eylül'de İstanbul'da

Gülşen'in ilk konseri 16 Eylül'de İstanbul'da
Ev hapsi kaldırılan Gülşen konserini 16 Eylül’de İstanbul Kartal'da verecek. İstanbul’daki iki konserinin ardından Gaziantep'te de sahneye çıkacak.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında şarkıcı Gülşen Çolakoğlu, 25 Ağustos’ta tutuklanmıştı. Avukatı Emek Emre’nin itirazını değerlendiren nöbetçi İstanbul 27. Asliye Ceza Mahkemesi, Çolakoğlu’nun 29 Ağustos’ta "konutu terk etmeme" şartıyla tahliyesine karar vermişti. Mahkeme, Gülşen'in ev hapsini kaldırıp yurtdışına çıkış yasağı koymuştu.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre avukatlar bu karara da itiraz etti. Habere göre, Gülşen’in konser vermesi adına herhangi bir engel yok. Daha önce yapılan anlaşmalar gereği Gülşen Çolakoğlu konserlerine çıkacak. İlk konserini 16 Eylül’de verecek olan Çolakoğlu, İstanbul’daki iki konserinin ardından Gaziantep'te de sahneye çıkacak. Ardından İstanbul’daki bir başka konseriyle eylül programını tamamlayacak.

Gündem