Gülşen'in videosunu ilk kez TikTok'ta paylaşan hesap ortaya çıktı

Gülşen'in videosunu ilk kez TikTok'ta paylaşan hesap ortaya çıktı
Odatv'nin haberine göre TikTok'ta Gülşen paylaşımını yapan genç, bir anda hesabını kapattı. Buhar olup uçtu.

Gülşen’in nisan ayında orkestradaki arkadaşlarından biriyle şakalaşırken "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor", sözlerinin yer aldığı bir video dört ay sonda sosyal medyada paylaşıldı. Twitter'da yükselen tepkilerin ardından Gülşen hakkında soruşturma açıldı, gözaltına alındı ve tutuklandı. Gülşen ifadesinde bu konuşmanın kamuya açık bir alanda değil, ekibiyle çalışırken yaşandığını söyledi. Bu videoyu çalışma ortamında kim çekti ve paylaştı sorusu gündemde.

Odatv Genel Yayın Yönetmeni Toygun Atilla, "Tiktok’taki esrarengiz hesap... Gülşen'in videosu neden 5 ay bekletildi" başlıklı yazısında şu bilgileri aktardı:

"Peki kimdi o kısacık videoyu paylaşan ve Türkiye gündemini değiştiren. Odatv ekibi bunu araştırdı. Şef editörümüz Caner Taşpınar ve editör arkadaşımız Uğur Can Biçer ilk günden itibaren bu paylaşımın peşine düştü. TikTok'ta Gülşen'in o kısacık videosunu paylaşan Emre Arslan adlı bir gençti. Videoyu paylaşır paylaşmaz, bir anda sosyal medyada yayılmış, hızla twittera düşmüştü. Twitter'da bir anda oluşan öfke... Sonrası malum... TikTok'ta Gülşen paylaşımını yapan genç, bir anda hesabını kapattı. Buhar olup uçtu."

YAZININ TAMAMI

Gündem