Gültekin Uysal’dan Bakan Bozdağ’a sert sözler: Her yerinizden ‘onur’ ve ‘ahlak’ın dışında yolsuzluk ve hukuksuzluk akıyor

Gültekin Uysal’dan Bakan Bozdağ’a sert sözler: Her yerinizden ‘onur’ ve ‘ahlak’ın dışında yolsuzluk ve hukuksuzluk akıyor
Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, kendisi ile ilgili “Azıcık onur olsa, o masada işi olur mu” diyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a, “Terörist dediği HDP’nin kapısına dayanan, kimliğinden utanan Sayın Bozdağ, ‘onur’dan dem vurmuş; Her yerinizden ‘onur’ ve ‘ahlak’ın dışında yolsuzluk, usulsüzlük ve hukuksuzluk akıyor” tepkisini gösterdi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, bugün kendisine ilişkin açıklama yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a tepki gösterdi.

Bozdağ, Uysal’a yönelik bugün AKP Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda “Rahmetli Menderes'in asılmasında eli olanların yanında Demokrat Parti'nin Genel Başkanı gitmiş o masada oturuyor. Azıcık onur olsa, azıcık Menderes'in ruhunun zerresi olsa o masada işi olur mu” dedi. Uysal ise, Bozdağ’ın açıklamalarının yer aldığı haberi sosyal medya hesabından alıntılayarak şu açıklamayı yaptı:

“Terörist dediği HDP’nin kapısına dayanan, kimliğinden utanan Sayın Bozdağ, ‘onur’dan dem vurmuş; Her yerinizden ‘onur’ ve ‘ahlak’ın dışında yolsuzluk, usulsüzlük ve hukuksuzluk akıyor!

Sonra, Menderes/Demokrat Parti kim, siz kim! Şehit Menderes bize ‘yarınlarda Türkiye’nin başına tarihin gördüğü en büyük yağma hareketi gelecek, kayıtsız şartsız onu destekleyin’ diye bir vasiyet bırakmadı, ‘tek adam’ ile mücadele mirası bıraktı.” (ANKA)

Politika