Gündemi sarsan Epstein olayında Joe Biden ve Linoel Messi iddiaları

Gündemi sarsan Epstein olayında Joe Biden ve Linoel Messi iddiaları
Epstein davasının gündem olmasının ardından ABD Başkanı Joe Biden ve futbolcu Linoel Messi'nin de Epstein’in fuhuş ağına dahil olduğu iddia edildi ve buna dair görüntüler yayımlandı.

ABD'de kız çocuklara yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapiste cansız bedeni bulunan ABD'li milyarder Jeffrey Epstein davasında yeni gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor.

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta futbolcu Lionel Messi ve Jeffrey Epstein'in birlikte bir yatta olduğu ve Messi’nin Epstein’in fuhuş ağına dahil olduğu iddia edilmişti. Öte yandan sosyal medyada paylaşılan bir videoda ise Epstein listesinde adının geçtiği iddia edilen ABD Başkanı Joe Biden’ı gösterdiği gündeme gelmişti.

Messi görseli yapay zekâ ile üretilmiş

Söz konusu iddiaları Teyit.org incelemeye aldı. İnceleme sonucunda Messi ile Epstein'in birlikte yer aldığı görselin yapay zekâ ile üretildiği tespit edildi.

messi.png

Söz konusu erkek Biden değil

Joe Biden hakkında yayımlanan videonun orjinalinde bir başka erkek olduğu, söz konuşu kişinin Biden olmadığı tespit edildi. Videonun orijinal halinin bir porno sitesinde yer aldığı belirtildi.

eipstein-biden.png(Kısa Dalga)

Gündem