Haber Global’den Habertürk’e ‘kar iltifatı" göndermesi: Rengi tutturamadık ama hepimiz güzeliz"

Haber Global’den Habertürk’e ‘kar iltifatı" göndermesi: Rengi tutturamadık ama hepimiz güzeliz"
Haber Global, Habertürk'te spiker Hülya Hökenek ve meteoroloji mühendisi Hüseyin Öztel arasındaki "kar" diyaloğuna gönderme yaptı: "Rengi tutturamadık ama hepimiz güzeliz."

Habertürk’te sunucu Hülya Hökenek ve meteoroloji mühendisi Hüseyin Öztel arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündem olmuştu. Spiker ile muhabirin iltifat yarışına girmesi çokça konuşulmuştu.

Hökenek, Öztel'in 'Çok güzel yağıyor şu an' sözlerine 'Sen de çok güzel görünüyorsun' diye karşılık vermişti. Öztel de 'Sen daha güzel görünüyorsun, kar gibi' ifadelerini kullanmıştı.

Benzer anlar Haber Global ekranlarında yaşandı. Dün akşam canlı yayına bağlanan Haber Global Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, spiker Gözde Şeker’in “Bünyamin, merhaba. Çok güzel kar yağıyor, sen de çok güzel gözüküyorsun” şeklindeki iltifatlarına karşılıksız kalamadı. Sürmeli, “Sen de kar gibi çok ‘siyah’ görünüyorsun. Pardon beyaz görünüyorsun…” diyerek Habertürk'de diyaloga gönderme yaptı.



O anları sosyal medya hesabından paylaşan Sürmeli, altına “Rengi tutturamadık ama hepimiz güzeliz” notunu düştü. (Medyaradar)

Yaşam