Habertürk yayınına giren sağlıkçının isyanı

Habertürk yayınına giren sağlıkçının isyanı
Habertürk muhabiri Adıyaman'daki gelişmeleri canlı yayında aktardığı sırada sağlık çalışanı olduğunu belirten bir vatandaş yayına girerek bölgedeki durumu anlatıp isyan etti.

Kahramanmaraş depremlerinin ardından ekiplerin bölgedeki çalışması sürüyor. Şimdiye dek ölü sayısı 31 bini geçerken, enkaz kaldırma çalışmaları sürdürülüyor.

Habertürk muhabiri Adıyaman'daki gelişmeleri canlı yayında aktardığı sırada sağlık çalışanı olduğunu belirten bir vatandaş yayına girerek konuştu.

Kadın şunları söyledi: "Ben Adıyaman'da özel bir hastanede sağlık çalışanıyım. Şu anda hastanemiz tahliye oldu. Adıyaman'ı 3 gün boyunca kaderine terk ettiler. Biz yolda yürürken herkesin sesini duyduk 'İmdat, yardım edin' diye. Kulaklarımızı kapattık çünkü kimse buraya gelmedi.

Üç gün sonra geldiler... İnsanlar burada soğuktan dondu. Soğuktan açlıktan öldüler, enkazın altında 3 gün soğuktan dondular. Ne yapalım biz? Cumhurbaşkanı buraya gelsin... Gelsin... Gelsin bakalım yüzü yetiyor mu...

Adıyaman'da bir tane vekil yok, bir tane üst düzey yönetici yok. Bu acı herhalde sadece bizim acımız, bizi sahipsiz bıraktılar. Hepimizi sahipsiz bıraktılar. Bu kolonların, çimentoların altında tüm Türkiye'nin kanı var. Tüm üst düzey yöneticilerin kanı var. Hani nerede kriz yönetimi. Hepsi öldü, çocukların hepsi ölü. Uyan artık Türkiye, uyan." (Kısa Dalga)

Gündem