Hacıosmanoğlu: Trabzonspor ile oynuyorsa Diyarbekir'den yana olacaksın

Hacıosmanoğlu: Trabzonspor ile oynuyorsa Diyarbekir'den yana olacaksın
TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor ile Diyarbakır oynuyorsa, cüzi bir takdir hakkın varsa, onu Diyarbakırspor'dan yana kullanacaksın" dedi.

Kısa Dalga - Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu, delegelerin katılımıyla gerçekleştiriliyor. Genel Kurul'da İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mehmet Büyükekşi yarışıyor.

TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, salonda yaptığı konuşmada bir dönem Süper Lig’de mücadele eden Diyarbekirspor'a ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Eğer Trabzonspor ile Diyarbekirspor oynuyorsa ille de cüzi bir takdir hakkın varsa, onu Diyarbakırspor'dan yana kullanacaksın. Bunu söyleyeceğim hakemlere. Sahada insanlar hata yapabilir. Hataysa başkanlar da bunu mazur görecek. Biz de başkanlık yaptık. 100 milyon TL ceza verilmiş kulüplere."

ibrahim-haciosmanoglu-1.webp

"Kulüp başkanlarının PFDK'ya sevkini maddeden çıkaracağız"

Hacıosmanoğlu, "Başkanlık kolay değil, hakkın gasp edilince camia diyor ki 'Bir kelime konuşmayacaksın.' Konuşunca da PFDK onun başında. Buradan başkan olarak çıkarsam, kulüp başkanlarının PFDK'ya sevkini maddeden çıkaracağız. Konuşacak çok mesele var. Nasip olursa, seçildikten sonra hizmete koşacağız. Her yeri dolaşacağız” dedi. (Spor Servisi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Spor