Haciz riski altındaki TELE1'e Halk TV'den destek

Haciz riski altındaki TELE1'e Halk TV'den destek
Halk TV, RTÜK'ün kesinleşmemiş cezaları da dahil edilerek alacaklarını vergi dairesine aktardığı TELE1'e destek mesajı paylaştı. Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, "TELE 1'e yapılan ablukanın kırılması için Halk TV olarak maddi manevi tüm gücümüzle yanınızdayız" dedi.

RTÜK'ün in kesinleşmemiş cezalarını da dahil ederek alacakları vergi dairesine aktararak haciz ve lisans satışı tehlikesi ile karşı karşıya bıraktığı TELE1'e Halk TV'den destek geldi. Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, "Tele 1'e yapılan ablukanın kırılması için Halk TV olarak maddi manevi tüm gücümüzle yanınızdayız" mesajını paylaştı.

TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ bu sabah yaptığı açıklamada, 1 milyon 800 bin liralık borcun ödenmemesi durumunda TELE 1’in haciz ve lisans satışı tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu açıklamıştı.

'HALK TV ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIR

Mahiroğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Yaşadığımız bu zorlu günlerde saflarımızı sıkı tutup yoldaşlarımızla el ele tutuşmalıyız.Tele 1'e yapılan ablukanın kırılması için Halk TV olarak maddi manevi tüm gücümüzle yanınızdayız. Karanlığa bir ışık yanacaksa onu birlikte yakacağız. Halk TV üzerine düşeni yapmaya hazırdır."

MERDAN YANARDAĞ: DAHA ÖNCE YAPTIĞIMIZ GİBİ BU KUMPASI BOZACAĞIZ

Yanardağ ise Mahiroğlu'na teşekkür ederek, "Gösterdiğiniz dostluk ve dayanışma bizim için çok değerli, teşekkür ederim. Altından kalkarız.. Daha önce yaptığımız gibi bu kumpası da bozacağız." (Kısa Dalga)

Gündem