Hadise: Bir kadının gülüşü neden bir erkeğe bağlanıyor?

Hadise: Bir kadının gülüşü neden bir erkeğe bağlanıyor?
Hadise: "Bana 'enerjin çok değişmiş, yeni bir aşk mı var' diye soruyorlar. Bir kadının gülüşü, enerjisi neden bir erkeğe bağlanıyor?"

Kısa Dalga - Hadise Açıkgöz, önceki gece ikinci kez Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava sahnesinde hayranlarıyla buluştu aldı. Şarkılarını söylerken dinleyicileri ile sohbet eden Hadise, "Bana 'enerjin çok değişmiş, yeni bir aşk mı var' diye soruyorlar" dedi.

ekran-resmi-2024-07-21-08-52-22.png

Milliyet'in haberine göre 'Aşk Kaç Beden Giyer', 'Mesajımı Almıştır O', 'Küçük Bir Yol', 'Hay Hay' gibi hitlerini İstanbul korosu ile birlikte söyleyen Hadise, şöyle konuştu:

"Son zamanlarda şu soru geliyor; 'Hadise enerjin çok değişti, bir şey olmuş sana. Yeni bir aşk falan mı var' diye soruyorlar. Bir kadının gülüşü, enerjisi, saçının rengi, kilo alıp vermesi neden bir erkeğe bağlanıyor mesela? Ben bir kaç konserdir şöyle bir şey söylüyorum; ben sekiz, dokuz aydır ilk defa kendimle çok mutlu olduğumu görüyorum.

ekran-resmi-2024-07-21-08-52-42-001.png

Ve bu sonuca ben kendim vardım, kendimle aşırı huzurluyum, mutluyum. Kendimi çok seviyorum. Ve inanın, evet aşk her zaman kapımı çalabilir ama ben şu an Hadise ile teke tek çok mutluyum. Ve bu, benim enerjime yansıyan şey kendime olan aşkım aslında." (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Magazin