Hakan Ural, Milli Piyango’nun Demirören’de olduğunu rejiden öğrenince…

Hakan Ural, Milli Piyango’nun Demirören’de olduğunu rejiden öğrenince…
Hakan Ural’ın, Demirören Grubu’na ait Kanal D’de, önce Milli Piyango sistemini eleştirdiği, rejiden Milli Piyango’nun da Demirören grubunda olduğunu hatırlatan uyarı gelince dönüş yaptığı görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Demirören Grubu’nun sahibi olduğu Kanal D’de Milli Piyango’nun ikramiye sistemini eleştiren ve büyük ikramiye için “Onu bir kişiye vermezler, bölerler” diyen Hakan Ural, rejiden Milli Piyango’nun Demirören’de olduğu hatırlatılınca dönüş yaptı ve “10 tane alalım” dedi.

Kanal D’de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında konu Milli Piyango’nun yılbaşı büyük ikramiyesine geldi. Programın sunucusu Nur Tuğba Namlı 200 milyon liralık büyük ikramiyeden söz ederken Hakan Ural önce “200 milyonun hepsini, parçalı bulutlu dağıtıyor” dedi. Namlı, bu ikramiyenin tam bilete çıkması halinde tek kişiye verileceğini, çeyrek bilete çıkması halinde 4’e bölüneceğini söyleyince Ural, “Tek çıkarttırmazlar onu, yalandan çeyreğe bölerler” dedi.

Bu sırada söze rejideki görevli girdi ve “Artık sistem çok düzeldi, Demirörörenlerden sonra sistem çok değişti. Hiç el değmeden çekiliyor her şey” uyarısında bulundu.

Durumu o sırada da fark etmeyen Hakan Ural rejideki görevliye, “Kız sen reklam almış gibisin ha” dedi. Görevlinin çekilişi kendisinin yaptığını söylemesi üzerine Hakan Ural bu kez Milli Piyango – Demirören ilişkisini anlayınca, “Bir 10 tane alayım, alacak mısın” diyerek sunucu Nur Tuğba Namlı ile konuşmaya başladı.

Hakan Ural’ın sözleri sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Yaşam