Hakim Esat Toklu'nun iş insanı Sucu ile renkli fotoğraf albümü

Hakim Esat Toklu'nun iş insanı Sucu ile renkli fotoğraf albümü
Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen Ankara Bölge İdare Mahkemesi hakimi Esat Toklu'nun, AKP'li iş insanı Uğur Sucu'nun doğum günü partisine katılmakla kalmadığı, Sucu ile yakın ilişkisini gösteren çok sayıda fotoğrafın Sucu'nun sosyal medya hesaplarından paylaşıldığı ortaya çıktı.

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu’nun AKP'li iş insanı Uğur Sucu'nun doğum günü partisi görüntülerinin yanı sıra Sucu'nun sosyal medya hesaplarından ikilinin yakın ilişkisini gösteren çok sayıda fotoğraf paylaştığı ortaya çıktı.

CHP milletvekili Ali Mahir Başarır, Toklu’nun, Togo Kuleleri’ni yapan firmanın sahibi Uğur Sucu’nun doğum günü partisi olduğu iddia edilen görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.  



Toklu'nun Uğur Sucu ile çekilmiş fotoğraflarında ise MHP lideri Devlet Bahçeli'nin danışmanı ve Bengütürk TV Yayın Yönetmeni Metin Özkan'ın yanı sıra Petlas Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan da yer alıyor. AKP milletvekili Hüseyin Özcan'ın yaptığı bir paylaşımda ise Toklu ve Sucu'nun birlikte Özcan'ı işyerinde ziyaret ettiği belirtiliyor. Ayrıca Sucu'nun yaptığı bir paylaşımda ise hakim Toklu'nun "Torku Ziyafet Söğütözü'nün açılışında" olduğu görülüyor.


















Ali Mahir Başarır, Esat Toklu'nun görüntüleri için şöyle konuştu:

"ÜLKEMİZDE YARGI, YASAMA, YÜRÜTME TAMAMEN KİRLENMİŞ DURUMDA"

"Biz temiz bir yargı, temiz bir yasama, temiz bir yürütme istiyoruz. Evet bu bir hakim. İstinaf dairesinin başkanı. Ne işi var davasına bakılan bir iş adamının doğum gününde ? Bakmasa ne olur? İstinaf dairesinin başkanı... 106 bin liralık otelde kalıyor. Sonra diyor ki: 'Hayır. 35 bin liraya kaldım.' Diyor ama kendisi aylık 10 bin lira maaş alıyor. Yargı, yargıç su gibi temiz, berrak olmalı. Adalet dağıtıyor. Bir hakkı teslim ediyor bu kişi. Ama görüyoruz ki ülkemizdeki yargı, yasama, yürütme tamamen kirlenmiş durumda. Kirli ilişkilere teslim olmuşlar. Bir tarafta insanlar, inanılmaz bir hayat yaşayıp servet sahibi olurken, bir tarafta emekli, işçi, köylü ezilmektedir. Bu yüzden, temiz bir toplum, temiz bir devlet için seçim istiyoruz bir an önce. Bu pislikleri bir seçim temizler."

Özel Haber