Halil Umut Meler saldırısının TFF Başkanı Büyükekşi'yi koltuğundan edeceği iddia edildi

Halil Umut Meler saldırısının TFF Başkanı Büyükekşi'yi koltuğundan edeceği iddia edildi
Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısının ardından, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin açıklamaları Kulüpler Birliği'nde rahatsızlığa neden oldu. Büyükekşi'nin, açıklamaları nedeniyle istifasının oylanacağı iddia edildi.

Sözcü Gazetesinin haberine göre; Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) yarın, hakem Halil Umut Meler’in Faruk Koca tarafından darp edilmesi sonrasında, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yönetiminin istifasını masaya yatırmak üzere toplanacak.

İddialara göre başkanlar, Halil Umut Meler'in yaşadığı olayın sadece kulüp yönetimlerine fatura edildiğini düşünüyor; bunun baş nedeni olarak da Büyükekşi'yi görüyor. Başkanlar ayrıca Büyükekşi'nin üslubundan da rahatsız olduklarını ifade ediyor.

"Ligleri ertelettik" sözü kızdırdı

TFF'nin ligleri erteleme kararının bütün kulüpleri cezalandırmak olduğunu savunan başkanlar, Arda Kardeşler ve Mete Kalkavan’ın, "Ligleri biz ertelettik" sözlerini de eleştirdi.

İstifa çağrısı oylamaya sunulacak

Kulüpler Birliği Vakfı'nın oturumunda Mehmet Büyükekşi'ye istifa çağrısı yapılması kararı oylamaya sunulacak. Çıkacak sonuca göre gerekli girişimler başlayacak. Oylamadan bu yönde karar çıkarsa genel kurulu toplayabilmek için imza toplanacak. (Kısa Dalga)

Spor