Halil Umut Meler taburcu edildi, doktoru durumunu açıkladı

Halil Umut Meler taburcu edildi, doktoru durumunu açıkladı
Ankaragücü eski Başkanı'nın saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Meler'in doktoru sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, bu sabah saatlerinde Ankara'da tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Acıbadem Ankara Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut, gözündeki hafif şişlik dışında Meler'in herhangi bir sağlık sorunu kalmadığını açıkladı.

Yörübulut gazetecilere verdiği bilgilerde, "Travma nedeniyle boyunda bir düzleşme oluşmuş sadece eski bir fıtığı vardı, ona yönelik tedbir amaçlı boyunluk takıyordu" sözlerini sarf etti.

NE OLMUŞTU?

Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor'u ağırladı. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere biterken iki takım da maçı 10 kişi tamamladı.

Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler, son düdüğü çalmasının ardından saha içi bir anda karıştı. MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakemlerin orta alana koşarak Halil Umut Meler'e yumruk attı.

Yere düşen Meler, daha sonra arbede arasında kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına aldı. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı. (Kısa Dalga)

Gündem