Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki: Destek talebimiz yok

Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki: Destek talebimiz yok
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu bir programda Baykar'dan bahsederken "Tek sorunumuz rekabet ortamının yaratılması" sözlerine Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan yanıt geldi. Sosyal medyadan uzun bir açıklama yapan Bayraktar, "Biz gerçekleri anlatmaktan yorulduk, siz ise cümle arasına, kelime oyunlarıyla sıkıştırılmış ifadelerle hakikati çarpıtmaktan yorulmadınız. Destek talebimiz yok, takoz koymayın başka ihsan istemeyiz" ifadelerine yer verdi.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için geri sayım devam ederken Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu Babala Tv'de ürettiği İHA ve SİHA'larla gündemde olan Baykar'a yönelik dikkat çeken ifadeler kullandı.

Konuyla ilgili gelen bir soru üzerine bu alandaki yatırımlara karşı olmadıklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Tek sorunumuz rekabet ortamının yaratılması" şeklinde konuştu.

Programdaki bu kısmı kesen Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi. Bayraktar açıklamasında "Biz gerçekleri anlatmaktan yorulduk, siz ise cümle arasına, kelime oyunlarıyla sıkıştırılmış ifadelerle hakikati çarpıtmaktan yorulmadınız. Destek talebimiz yok, TAKOZ koymayın başka ihsan istemeyiz" ifadelerine yer verdi. (Kısa Dalga)

Gündem