Haluk Bilginer'in yeni dizisi 'Türk Dedektif' yayınlandı

Haluk Bilginer'in yeni dizisi 'Türk Dedektif' yayınlandı
Haluk Bilginer, Yasemin Kay Allen ve Selma Ergeç'in başrolünde yer aldığı Türk Dedektif', yayınlandı. Haluk Bilginer ve Yasemin Kay Allen projeyi anlattı.

TV+, Paramount, MiraMax ve Ay Yapım ortaklığında hazırlanan "Türk Dedektif" dizisinin basın gösterimi yapıldı.

Soho House İstanbul'daki gösterime TV+ Genel Müdürü Gülçin Alıcı Gökçe, dizinin başrol oyuncuları Haluk Bilginer ve Yasemin Kay Allen ile yönetmenlerden Nisan Dağ katıldı.

Gazetecilerle dizinin ilk bölümünü izleyen Bilginer, canlandırdığı "Müfettiş Çetin İkmen" karakterini ve diziye katılma sürecine dair detayları paylaştı.

Türk Dedektif'te çok severek çalıştığının altını çizen Bilginer, şunları söyledi:

"Ben zaman kısıtlılığı nedeniyle neredeyse projede yer alamayacaktım. Fakat sonra çalıştığım diğer projenin ekibiyle Türk Dedektif tarafı bir anlaşmaya vardı ve ben haftada 7 gün çalışarak iki projeyi birden yürütebildim. İyi ki öyle yapmışım. Gayet güzel bir iş oldu. Çok severek oynadım.

Zaten senaryoyu okuduğumda, Çetin İkmen karakterini oynamazsam karaktere ayıp olurdu. Ben çok sevdim. Çok güzel bir 6 ay geçirdik. 6 ayda çektik 8 bölümü. Her iki bölümde bir cinayet, toplam 4 cinayet hikayesi izleyeceksiniz. Bir de büyük hikaye var. Umarım izleyince siz de beğenirsiniz." (Kısa Dalga)

Kültür Sanat