Haluk Levent: 4 bin kişilik konteyner kentin altyapısı bitmek üzere
AHBP Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, 2 çadırkent kurdukları Hatay'da daha uzun süreli barınma için inşa etme kararı aldıkları 4 bin kişi kapasiteli konteyner kent için yaptıkları çalışmaları anlattı.
Arazide çektiği videoyu "Çalışmalar çok hızlı ilerledi. İlk etapta 4 bin kişinin konaklayacağı konteyner kent alt yapısı bitmek üzere. Konteynerler bu alana yerleştirilecek. Hatay Valiliğine destekleri için teşekkür ediyoruz" notuyla Twitter'dan paylaştı.
Çalışmalar çok hızlı ilerledi.
— Haluk Levent (@haluklevent) February 13, 2023
İlk etapta 4 bin kişinin konaklayacağı konteyner kent alt yapısı bitmek üzere.
Konteynerlar bu alana yerleştirilecek.
Hatay Valiliğine destekleri için teşekkür ediyoruz. pic.twitter.com/ksNQ4kpeAS
Levent videoda şunları söyledi: "Söz vermiştik, binlerce konteyner alacağız diye. İlk alımlarımızı yaptık. 3 bine yakın konteynerin bir bölümü bu alanda gerçekleşecek. Hafriyat çalışmaları başladı. Bütün ekipler burada. Araç gereçler alınıyor..."
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.