Haluk Levent açıkladı: 'AHBAP'ı yıpratmak için ekip kurulmuş, kim kurdurmuş bilmiyorum'

Haluk Levent açıkladı:  'AHBAP'ı yıpratmak için ekip kurulmuş, kim kurdurmuş bilmiyorum'
Haluk Levent, kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği'ne yönelik saldırılar olduğunu aktardı. Levent "Ahbap'ı yıpratmak için bir ekip kurulmuş, kim kurdurmuş bilmiyorum" dedi.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük yıkıcı depremin ardından AHBAP derneği kurucu Haluk Levent harekete geçerek depremzedelere yardım kampanyaları düzenlemeye başladı.

Haluk Levent'in kampanyasına pek çok ünlü destek verirken, Bahçeli ve Soylu AHBAP'ı hedef almıştı.

Ardından Haluk Levet'in yardım kampanyalarına el koyulacağı yönünde iddialar ortaya atıldı. Levent bu iddiaları "Sizin paranız benim namusum! Hiç kimseye, kuruluşa vermem! Veremem! Kimse de benden istemedi!" diyerek yalanladı.

Bu kez de yıpratma ekibi

Haluk Levent, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise AHBAP'ı yıpratmak için bir ekip kurulduğunu fakat kimin kurdurduğunu bilmediğini aktardı.

Levent'in Twitter'dan yaptığı açıklamalar şöyle:

  1. Bir ekip kurulmuş kim kurdurmuş bilmiyorum. Ahbap ı yıpratmak için eski ne varsa yayma ve yayınlama kararı almışlar. Ben de bir karar aldım. Ben çalışmalarıma devam edeceğim. Ve bu sayfayı Ahbaplar yönetecek. Bu halk düşmanları ile muhatap olamam çünkü işlerimiz aksıyor.
  2. Kim ne yaparsa kim ne yazarsa yazsın artık bu sayfadan cevap verilmeyecek. Sadece işimize yoğunlaşıp sizden gelen bağışları iyi projelerle sizlere sunmayı hedefliyoruz Deprem yaraları sarıldıktan sonra şeytanın yeryüzü temsilcilerine toplu cevap verip hesaplaşacağım (Kısa Dalga)

Gündem