Haluk Levent, depremde tüm ailesini kaybeden genci yanına aldı

Haluk Levent, depremde tüm ailesini kaybeden genci yanına aldı
Ahbap derneği başkanı Haluk Levent, depremde tüm ailesini Cemil Yurtseven için "Kardeşimle buluştuk. O artık benim kardeşim. Yardımcım olarak işe başladı. dedi.

Ahbap derneği başkanı Haluk Levent, depremde tüm ailesini kaybeden Cemil Yurtseven'le birlikte çalışacaklarını açıkladı. Levent sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı.

"Ailesinin tümünü depremde kaybeden Cemil Yurtseven kardeşimle buluştuk. O artık benim kardeşim. Yardımcım olarak işe başladı
Ahbapta da 2 depremzede kardeşimizi istihdam edeceğiz. Tüm kurumlara çağrım şudur. Yapacağınız en güzel yardım depremzedelere istihdam sağlamaktır Haydi"


Depremin ardından paylaştığı video uzun süre konuşuldu

Antakya’da ailesi enkaz altında kalan Cemil Yurtseven, depremin olduğu 6 Şubat günü ailesi için saatlerce uğraştı ancak hiçbir yardım gitmedi. Yurtseven, depremin 27. saatinde çektiği ve “N’olur sesimizi duyun” çağrısı yaptığı videoyu ise şebeke olmadığı için ancak günler sonra yayınlayabildi.

Cemil Yurtseven adlı yurttaş, depremin olduğu 6 Şubat günü Twitter’dan yardım çağrısı yapmıştı. Yurtseven, “Nolur yardım edin tüm ailem bu binada haber alamıyorum, şehir dışındayım dönmeye çalışıyorum” diyerek, annesi, babası ve kız kardeşinin yaşadığı adresi vermişti. (Kısa Dalga)

Gündem