Erbakan'dan Hamas'a destek: İsrail laftan anlamıyor

Erbakan'dan Hamas'a destek: İsrail laftan anlamıyor
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonuna ilişkin, "Her zaman ifade ettiğimiz gibi İsrail maalesef laftan anlamıyor. Mutlaka bir güç ortaya konması ve bizim güçlü olmamız lazım. "İsrail laftan değil güçten anlar" diyen merhum Erbakan hocamızı bir kez daha anıyoruz. Hükümetimiz de Sayın Cumhurbaşkanı da bunu sık sık ifade ediyor" dedi.

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, partisinin genel merkez binasında düzenlediği İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

'Mutlaka bir güç ortaya konması lazım'

Fatih Erbakan, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Komutanı Muhammed ed-Dayf'in, İsrail'e karşı başlattıkları "Aksa Tufanı" operasyonu ile ilgili açıklamlarda bulundu.

Erbakan "Her zaman ifade ettiğimiz gibi İsrail maalesef laftan anlamıyor. Mutlaka bir güç ortaya konması lazım. Biz İsrail kurulduğu günden 1975 senesinden beri İsrail'i kınıyoruz. Mitingler yapıyoruz. Lanetliyoruz ama İsrail maalesef adım adım hedefine doğru yürüyor. Bu kınamalara bu açıklamalara kulak asmadan maalesef zulmünü devam ettiriyor. Bizim güçlü olmamız lazım. "İsrail laftan değil güçten anlar" diyen merhum Erbakan hocamızı bir kez daha anıyoruz. Hükümetimiz de Sayın Cumhurbaşkanı da bunu sık sık ifade ediyor. Ancak bu ifadelerimizin hayata geçirilebilmesi, bunların bir mana ifade edebilmesi için Türkiye'nin güçlü bir ülke olması lazım" dedi. (DHA)

Gündem