Hamas'tan 'rehine' tehdidi | Vurulan her ev için bir rehineyi infaz edeceğiz

Hamas'tan 'rehine' tehdidi | Vurulan her ev için bir rehineyi infaz edeceğiz
İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısının sürmesi halinde, "Uyarı yapılmadan evlere gerçekleşen her saldırı karşısında sivil rehinelerden birini infaz edeceğiz" dedi.

Hamas'ın İsrail'e yönelik 'Aksa Tufanı' saldırısını başlatan askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde İsrail'i, Gazze'de uyarı yapmadan vurduğu her ev için ellerindeki İsrailli bir rehineyi infaz etmekle tehdit etti.

Hamas'tan yapılan açıklamaya göre Ebu Ubeyde, İsrail'in Gazze Şeridine yönelik saldırılarda "sivil yerleşim yerlerini faşist ve barbarca bombardımana tuttuğunu" belirtti.

GazeteDuvar'ın yer verdiği bilgilere göre; İsrail'in Gazze Şeridi'nde "kadın, çocuk ve yaşlı ayırmadan evleri sivillerin başlarına yıktığına" vurgu yapan Ebu Ubeyde "insanlık ve ahlaktan anlamayan düşmana anladığı dilden hitap edeceklerini" söyledi.

İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde şunları ifade etti: "Buna karşı bizler de bu saatten itibaren, evlerinde güvende olan halkımıza karşı uyarı yapılmadan gerçekleşen her saldırı karşısında düşmanın elimizdeki sivil rehinelerden birini infaz edeceğiz. Bunu da görselleriyle yayınlayacağız. Bunu buradan duyuruyoruz ki dünyanın gözü önünde sorumluluğu siyonistlere yükleyelim. Top artık onlardadır."

Dünya