Hamile kızını hastaneye yetiştirirken kaza yaptı

Hamile kızını hastaneye yetiştirirken kaza yaptı
Hamile kızını hastaneye götürürken kaza yapan anne ve kızı hastaneye kaldırıldı

Sultangazi’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bir binanın bahçesine düştü. Otomobil sürücüsü Emine Gökçe'nin, hamile olan kızını hastaneye götürürken kaza yaptığı öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Eski Habibler Mahallesi Fidan Sokak'ta saat 16.00 sıralarında meydana gelen kazada, 34 GG 7892 plakalı otomobilin sürücüsü Emine Gökçe, hamile kızı Hatice Baykurt'u kontrolleri için hastaneye götürürken, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Emine Gökçe'nin otomobili çalıştırırken gaza bastığı, bu nedenle aniden hızlanarak kontrolden çıktığı belirtildi. Otomobil kaldırıma çıktıktan sonra bir binanın yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki bahçesine düştü.

Kazada, hamile Hatice Baykurt otomobilin camından fırlayarak yere düşerken, Emine Gökçe otomobilde sıkıştı. Çevredekilerin yardımıyla çıkarılan anne ve kızı, ambulansla Başakşehir Çam Sakura Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan anne ve kızı ile bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. (DHA)

Yaşam