Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar'dan Oda TV'ye: O kişi SBK değil, iş adamı Bülent Bey

Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar'dan Oda TV'ye: O kişi SBK değil, iş adamı Bülent Bey
Hürriyet gazetesinin Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar, Sezgin Baran Korkmaz ile ilişkili olduğunu ima eden Oda TV'nin yayımladığı görseldeki kişinin 'iş adamı Bülent Bey' olduğunu söyleyerek "Yalan haber" dedi.

Hürriyet gazetesinin Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın eşi olan ve Ukrayna hükümetini dolandırdığı iddiasıyla gündemde olan Murat Özvardar, Sezgin Baran Korkmaz ile ilişkili olduğunu ima eden ve bir teknede çekilen görüntülerini yayımlayan Oda TV'ye "Yalan haber" tepkisini gösterdi.

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Özvardar, söz konusu görüntülerdeki kişinin, Türkiye’de hakkında kara para soruşturması başlatıldıktan sonra yurtdışına çıkan ve Avusturya'da ABD'nin talebiyle tutuklanan SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz değil, 'iş insanı Bülent Bey' olduğunu söyledi.

ozvardar1.jpg

Özvardar, "Şimdi bu arkadaşım kardeşim iş adamı Bülent bey kardeşim ama #odatv bu adamı Sezgin baran Korkmaz olarak servis eden hayatımın hiç bir evresinde bu adamla bir Restoranta bile karşılaşmadım ama bu bu oda tv Hürrem sultan sahte bir hesapta servis eden kişilere anlattı @handefrt nu Bülent kardeşimi sbk diye servis etti dedi eşim @handefrt bu kişininin sbk olmadığını bu haber servisine söylemesine rağmen hala sbk diye servis ettiler ey" dedi.

"Hepimiz vatan haini ve namusuzsunuz" diyen Özvardar, "Adamımın Sezgiz Baran Korkmaz olmadığıza öğrenmenize rağmen yaptığınız yalan haberi yaptınız adamın iş insanı Bülent bey demesine rağmen pardon değip ama Soner Yalçın’ı ara ona rica et dediniz o kaldırır arkadaş bu sbk değil sevgili Oda tv sizle bu adam sbk. Değil diye ispat ettik be arkadaş biz niye Soner Yalçın beyi arayıp bu yalan haberi kaldır diyeceğiz ey oda. Tv" ifadelerini kullandı.

ozvardar.jpg

Hakkındaki Ukrayna iddialarını da reddeden Özvardar, yine Instagram'dan yaptığı paylaşımda dolandırıldığı iddia edilen kişinin Ukrayna devletiyle ilişkisi olmadığını savunmuş, "Ey Türk milleti sakın unutma bu Fetocu terör örgütü bitmedi uykuya yattı bunlardan kurtulmamız lazım" demişti. (Kısa Dalga)

Gündem