Kürsüde fenalaşan milletvekili Bitmez'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Kürsüde fenalaşan milletvekili Bitmez'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor
Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Karamollaoğlu, "Durumu ciddiyetini koruyor" dedi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli milletvekili Hasan Bitmez’in sağlık durumu hakkında “Hasan Bitmez kardeşimizin tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Durumu ciddiyetini koruyor” bilgisini verdi.

'Tedavisi yoğun bakımda devam etmekte'

SP Genel Başkanı Karamollaoğlu, dün TBMM Genel Kurulu’ndaki konuşmasının sonunda bayılıp yere düşen ve hastaneye kaldırılan Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez’in sağlık durumu hakkında X hesabından bugün paylaşım yaptı. Karamollaoğlu'nun açıklaması şöyle:

“Dün bütçe görüşmeleri esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Genel Başkan Yardımcımız ve Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez kardeşimizin tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Durumu ciddiyetini koruyor. 24 saattir dualarıyla destek olan, güç veren aziz milletimizden ve teşkilat mensuplarımızdan dualarını eksik etmemelerini istirham ediyorum. En kısa zamanda iyi haberler almayı ve kendisini tekrar aramızda görmeyi temenni ediyorum.”

temel.png

NE OLMUŞTU?

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde konuşurken baygınlık geçirdi ve yere düştü. İlk müdahale Meclis'te yapıldı. Bilmez ambulans ile hastaneye götürüldü.

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez İsrail'in saldırılarından bahsederken, iktidara tepki göstermişti. İktidar sıraları Bilmez'e tepki göstermişti. Bilmez bu sırada fenalaştı.

(Kısa Dalga)

Gündem