Hava durumu: Türkiye'nin tamamı parçalı bulutlu

Hava durumu: Türkiye'nin tamamı parçalı bulutlu
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Türkiye'nin tamamı parçalı bulutlu bir gün geçirecek. Sabah ve akşam saatlerinde sis ve pus bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Artvin'in kıyı ilçelerinin hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ve Batı Karadeniz ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesinin görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının doğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Marmara Bölgesi: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın bu akşam saatlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40 ila 60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Ege Bölgesi: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Pazartesi sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Pazartesi sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın bu akşam saatlerinde doğusunun iç kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40 ila 60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın bu akşam saatlerinde doğusunda kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40 ila 60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu, bu akşam doğusunun çok bulutlu ve ilk saatlerde Sinop çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Orta Ve Doğu Karadeniz Bölgesi

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz'in yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarında yağmur, iç kesimlerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu Bölgesi

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Van ve Iğdır çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu, bu akşam saatlerinde kuzeydoğusunun yer yer çok bulutlu ve ilk saatlerde Siirt çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. (Kısa Dalga)

Yaşam