Hayranlarını çok üzmüştü! Can Yaman'dan sevindiren haber geldi

Hayranlarını çok üzmüştü! Can Yaman'dan sevindiren haber geldi
Setlere veda eden Can Yaman hayranlarını çok üzmüştü. Can Yaman yeni dizi projesi için kolları sıvadı

Polisiye dizi Viola Come il Mare’nin 2. Sezon çekimlerini tamamlayan Can Yaman 2024’te başrolünü oynayacağı Sandokan dizisi için kampa girmeye hazırlanıyor.

TÜRKİYE'DEN AYRILMIŞTI

FOX TV'deki Bay Yanlış dizisi final yaptıktan sonra Türkiye'den ayrılan Can Yaman kariyerine İtalya'da devam ediyor

CAN YAMAN'DAN YENİ PROJE

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kariyerine İtalya’da devam eden Can Yaman’ın başrolünü oynadığı Viola Come il Mare dizisinin ikinci sezonu çekimleri geçen hafta tamamlanmıştı. Dizinin 40 ükeye satılan ilk sezonu bu hafta blutv’de “Violet Like The Sea” adıyla yayınlandı ve büyük ilgi gördü. Dizi biter bitmez yılbaşı tatiline giren ve ailesiyle hasret gideren yakışıklı oyuncu “Sandokan” dizisine hazırlanıyor.“El Turco” dizisinin yayınlanacağı platform için görüşmelerin sürdüğü oyuncu fiziksel olarak verdiği çabaya dikkat çekti.

can-yaman-turk-gazetecileri-fena-kizdirdi-turk-basinina-ihtiyaci-mi-var-1655276052-6704.jpg

İtalya’da kurduğu derneğin yardım çalışmaları için uzun bir tura çıkan ve bir dizi etkinliğe katılan oyuncu “El Turco”da 100-102 kilo olduğunu, 2 sezonunu çektiği “Viola Come İl Mare”de ise 91 ve 93 kg olduğunu belirtti ve yeni dizisi Sandokan‘da da 85-86 kiloya inmeyi planladığını ifade etti. Sevenlerinin yeni yılını kutlayan Can Yaman hem de yeni rolünün içsel yolculuğu için “Yeni yılda Sandokan hazırlıklarından önce kendimi biraz kapatmam gerekiyor” dedi.

Yaşam