HDP: Polis yönlendirmesiyle partimize provokasyon girişiminde bulunuldu

HDP: Polis yönlendirmesiyle partimize provokasyon girişiminde bulunuldu
Parti merkezi önünde toplanan kalabalığın partiye yönelik provokasyona kalkıştığını açıklayan HDP, "HDP’nin mücadelesi dün olduğu gibi bugün de hiç bir provokasyon ve engel tanımadan sürecek" dedi.

Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) Ankara’daki Genel Merkez binası önünde toplanan bir grubun provokasyon girişiminde bulunduğu bildirildi.

HDP’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Polisin yönlendirmesiyle ve koruması altında partimizin önünde büyük bir provokasyona kalkışanlara asla müsaade etmeyeceğiz. HDP’nin mücadelesi dün olduğu gibi bugün de hiç bir provokasyon ve engel tanımadan sürüyor, sürecektir” denildi.

Gazeteci Kenan Kırkaya da sosyal medya hesabından HDP Genel Merkezi önünde toplanan kalabalığa ilişkin görüntüler paylaşarak “Burası HDP Genel Merkezi ve polis saldırına uğruyor. Bir siyasi partinin faaliyetleri engelleniyor” diye yazdı.

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.