HDP'den 29 Ekim mesajı: Cumhuriyet’i demokratikleştirme mücadelesi sözünü, tüm Türkiye halkları ile bir kez daha paylaşıyoruz

HDP'den 29 Ekim mesajı: Cumhuriyet’i demokratikleştirme mücadelesi sözünü, tüm Türkiye halkları ile bir kez daha paylaşıyoruz
HDP’nin Cumhuriyet Bayramı mesajında, "Demokratik anayasa, özgür yurttaş ve evrensel hukuk temelinde Cumhuriyet’i demokratikleştirme mücadelesi sözünü, tüm Türkiye halkları ile bir kez daha paylaşıyoruz" denildi.

HDP, Cumhuriyet'in ilanının 98'inci yılı dolasıyla sosyal medya hesabında bir mesaj yayınladı. HDP’nin mesajı şöyle: 

"98 yılı geride bırakan Cumhuriyet gerçekliği, bir kez daha toplumsal barışını tesis etmiş ve çoğulcu toplum yapısına uygun demokratik cumhuriyet hedefinin güncelliğine işaret etmektedir. Demokratik cumhuriyeti gerçekleştirmek hepimizin görevidir.

Demokratik anayasa, özgür yurttaş ve evrensel hukuk temelinde Cumhuriyet’i demokratikleştirme mücadelesi sözünü, tüm Türkiye halkları ile bir kez daha paylaşıyoruz."

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.