La Casa De Papel'den Narcos'a...: Kılıçdaroğlu, Soylu ve Özkoç'un Twitter'da dizi polemiği

La Casa De Papel'den Narcos'a...: Kılıçdaroğlu, Soylu ve Özkoç'un Twitter'da dizi polemiği
Siyasette dün akşam Twitter üzerinden dizi polemiği yapıldı. Kılıçdaroğlu, La Casa De Papel'in final bölümü tanıtımını alıntılayarak "Seçimden sonra kaçıyor" dedi. Soylu, Kılıçdaroğlu'nun tweet'ini alıntılayıp "2023'te bol bol dizi izlersin" dedi. Tartışmaya katılan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da Soylu'nun tweet'ini alıntılayıp "Senin dizin Narcos" yazdı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabında, Netflix dizisi La Casa De Papel’in final bölümlerinin tanıtım tweetini alıntılayarak bir mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu, 3 Aralık’ta 5 bölüm ile final yapacak dünyaca ünlü dizinin “Bir soygun bitiyor. Ve bir devir kapanıyor” tanıtımını alıntılayarak, “Evet doğru ama seçimden kaçıyor maalesef” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "La Casa De Papel" dizisiyle iktidara yaptığı göndermeye yanıt veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Merak etme, 2023’te de boyunun ölçüsünü aldığında, evinde bol bol dizi izlersin" mesajı paylaştı.



Soylu'ya cevap ise CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç'tan geldi. Soylu'nun tweetini alıntılayan Özkoç "Bilmediğin diziye karışma! Senin dizin #NarcosSoylu" dedi.




Gündem