Hıncal Uluç’un enfeksiyon değerleri düştü

Hıncal Uluç’un enfeksiyon değerleri düştü
Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan Hıncal Uluç’tan umut verici haber geldi. Usta gazetecinin enfeksiyon değerlerinin düştüğü ve ciğerlerinin toparlandığı öğrenildi.

Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma kaldırılarak entübe edilen 83 yaşındaki gazeteci Hıncal Uluç'un sağlık durumunda toparlama yaşandığı belirtildi. tv100’den Arda Aşkın Aksoy’un haberine göre, Uluç’un enfeksiyon değerlerinin düştü ve ciğerleri de toparlandı.

Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Uluç'un, enfeksiyon değerlerinin düşmesinin nedeniyle karnından beslenmeye geçileceği belirtildi.

Akciğerinde sorun yaşayan Uluç'a, kan zehirlenmesi nedeniyle de yoğun bakım tedavisi uygulandığı belirtilmişti. Uluç, 10 Temmuz'da entübe edilmişti.

Şarkıcı Onur Akay, hafta başında şu açıklamayı yapmıştı: "Hıncal Uluç, 8 Temmuz Cuma sabahı yoğun bakıma alındı. Uluç, daha önce bir böbreğini kaybetmişti. Şimdi ise diğer böbreği iflas etti ve kan zehirlenmesi nedeni ile yoğun bakıma alınarak entübe edildi. Yaklaşık üç ay önce kalçası kırılmış ve baypas ameliyatı da geçirmişti. Şimdi akciğerlerinde de büyük bir problem olduğunu öğrendiğim usta gazetecimizin durumu çok çok ağır

Gündem