'Hükümet istifa' tartışmaları sürüyor: Dev Fenerbahçeliler'den Ali Koç'a tepki!

'Hükümet istifa' tartışmaları sürüyor: Dev Fenerbahçeliler'den Ali Koç'a tepki!
'Hükümet istifa' sloganına dair açıklamalarda bulunan Kulüpler Birliği'nin paylaşımının Fenerbahçe'nin resmi hesabından paylaşılmasına Dev Fenerbahçeliler'den tepki geldi. Dev Fenerbahçeliler "Demek ki artık hem hükümet istifa hem de yönetim istifa diye bağıracağız" açıklamasını yaptı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından spor müsabakalarına ara verilmişti.

Ligin başlamasıyla birlikte deprem tribünlerin de konusu oldu.

Depremlerin ardından taraftarlar 'Hükümet istifa sloganları atmaya başladı'. Fenerbahçe- Konyaspor maçında Fenerbahçe taraftarının attığı hükümet istifa sloganı Beşiktaş taraftarı ile devam etmişti.

Pek çok tartışmayı beraberinde getiren bu sloganın ardından Kulüpler Birliği tarafından açıklama yapılmıştı. Birlikten yapılan açıklamada "Spor kulüpleri siyasi kurumlar olmadıkları gibi siyasi tartışmaların parçası da değildir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spor dışında herhangi bir alandaki tartışmanın parçası haline getirilmek istemiyoruz" denmişti.

Dev Fenerbahçeliler'den Ali Koç'a tepki

Fenerbahçe SK'nin resmi Twitter hesabından 'Tüm renklerimizle var gücümüzle' notu ile Kulüpler Birliği'nin açıklaması paylaşıldı.

Dev Fenerbahçeliler'den kulübün resmi hesabından yapılan bu paylaşıma tepki geldi. "Demek ki artık hem hükümet istifa hem de yönetim istifa diye bağıracağız ! Halkın demokratik tepkisinden korkanlarla aynı tarafta değiliz" dendi.

Spor